SEO – Promovare si Optimizare

photo-seoIn prezent, orice domeniu, are o parte semnificativa din vanzari realizate pe internet.  Marketing-ul online bine gandit este imperativ pentru supravietuirea afacerii tale. Modul in care consumatorii interactioneaza cu companiile este in continua schimbare, iar acestea trebuie sa se adapteze rapid pentru a raspunde cerintelor actuale. SEO este solutia pentru a fi gasit de catre oamenii cu adevarat interesati si pentru a-i transforma in clienti, prin plasarea website-ului afacerii tale intre primele rezultate pe motoarele de cautare.

 

Consumatorii de astazi sunt cumparatori informati. Ei folosesc internetul ca un instrument de descoperire, invatare, comparare a produselor si pentru luarea unei decizii in mod independent. Daca vrei sa fii vizibil pentru publicul tau tinta si mai mult, sa il motivezi, trebuie mai intai sa oferi un website cu continut de inalta calitate, care ofera informatii relevante.

 

Specialist al marketing-ului online, ITMM realizeaza campanii SEO gandite astfel incat sa creasca vizibilitatea website-ului tau pentru motoarele de cautare.

ITMM iti ofera tot ce ai nevoie pentru a concura cu succes pe piata digitala si a avea mai multa expunere si trafic:

  • Definirea cuvintelor cheie
  • Studiul concurentei
  • Evaluarea tehnica a website-ului
  • Optimizarea paginilor
  • Dezvoltarea link-urilor externe

 

Solutii personalizate

ITMM se adapteaza constant nevoilor clientilor sai, oferind metode diferite de colaborare:

  • tarif lunar: clientii platesc o taxa fixa in fiecare luna in schimbul unei game largi de servicii convenite. Aceasta este cea mai folosita metoda deoarece ofera cel mai mare randament al investitiilor. Acest tip de aranjament include, de obicei, rapoarte de analiza periodice, imbunatatiri de continut, comunicate de presa, link building, noi cuvinte cheie si optimizare.
  • categorii de servicii la preturi fixe: de multe ori, inainte ca un client sa accepte un tarif lunar, va prefera contractarea anumitor servicii determinate. Un exemplu tipic in acest sens este un audit SEO al website-ului, care poate ajuta la determinarea punctelor forte si a punctelor slabe existente in prezenta online a clientului, la analiza concurentiala, precum si a cuvintelor-cheie care au cel mai mare potential sa aduca un randament pozitiv.
  • tarif project-based: acest tip de tarif este similar cu contractarea unor categorii de servicii, insa acestea sunt solutii personalizate dezvoltate special pentru fiecare client in parte, iar stabilirea tarifului variaza in functie de proiect.
  • consultanta orara: acest model de consultanta este o taxa pe ora in schimbul serviciilor sau a informatiilor.

 

logo-george

×

Faceti un click pe unul din consultati sau trimiteti un mail la: office@itmm.ro

×